Om Extreme Hair -og os

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majbrit, indehaver

jeg startede i frisør faget i 2006 og har ikke fortrudt et sekund siden - jeg er klart landet det helt rigtige sted! Jeg lever og ånder for mit job, min butik og mit "hobby" job. Jeg købte butikken i Vorbasse i 2013, hvor jeg havde bestyret butikken i 4 år inden da.
Udover at drive min salon, arbejder jeg også selv i butikken i Vorbasse.

Jeg bor i Brørup med min mand og vores to, efterhånden, store unger. 

Ud over butikkerne, arbejder jeg for Keune DK hvor jeg underviser frisører i hele Danmark. Jeg holder kurser og seminarer i alt indenfor frisørbranchen. I 2019 har jeg været igang med at tage en overbygning på min uddannelse hos Keune i Holland. Her har jeg modtaget undervisning i alt indenfor kemi, ingredienser, indholdsstoffer og ja, al viden for frisørnørder. Jeg elsker mit fag og alle dets udfordringer og vil helst altid være den første til at se det nye i vores branche.
Jeg glæder mig til at byde jer alle velkommen ...

     
 
 

Michelle, assstent

Jeg hedder Michelle, er snart 26 år, bor i hus i Vorbasse sammen med min kæreste. Jeg har den 4 årige frisøruddannelse, som jeg har taget i Vorbasse, hos Majbrit. Jeg blev udlært i 2017 og ved med sikkerhed at jeg er landet på den rette hylde. Jeg brænder for mit kreative fag. Udover mit frisørarbejde har jeg taget et neglekursus hos CND og jeg tilbyder også CND shellak i salonen i Vorbasse, hvor jeg primært hører til. Jeg glæder mig til at byde jer alle velkommen.

     
 
 
 
 

Karoline, assistent        

 
 
 

Hos Extreme Hair har vi fokus på kvalitet, kreativitet og hyggelige omgivelser. 

Extreme Hair er en salon for ALLE aldre, mænd som kvinder. Uanset, om man er til det rolige klassiske hår eller det med lidt mere gang i, så skaber vi noget i fællesskab.

Vi er altid opdateret på hvad der rør sig indenfor hårmode, så vi kan give dig den bedste service, råd og vejledning.

Vi "laver" alle slags hår, lige fra det naturlige look til det mere extreme og noget lige midt i mellem. Det er vigtigt for os at du føler sig godt tilpas med dit nye hår.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Majbrit, Michelle og Karoline 

 

Book en tid online her:

 

Telefon: 75 33 65 00

 

Åbningstider i Vorbasse:

Mandag:

9:00 - 16:00

Torsdag:

9:00 - 20:00

Tirsdag:

9:00 - 20:00

Fredag:

9:00 - 16:00

Onsdag:

9:00 - 20:00

Lørdag:

8:00 - 12:00

 

Følg med på facebook:  

 
 
Extreme Hair | Østergade 21A, 6623 Vorbasse  | Tlf.: 75336500