Om Extreme Hair -og os

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majbrit, indehaver

jeg startede i frisør faget i 2006 og har ikke fortrudt et sekund siden - jeg er klart landet det helt rigtige sted! Jeg lever og ånder for mit job, mine butikker og mit "hobby" job. Jeg købte butikken i Vorbasse i 2013, hvor jeg havde bestyret butikken i 4 år inden da.
Udover at drive mine to saloner, arbejder jeg selv primært i butikken i Vorbasse og hvis det brænder på, også i Brørup.

Jeg bor selv i Brørup med min mand og vores to, efterhånden, store unger. 

Ud over butikkerne, arbejder jeg for Keune DK hvor jeg underviser frisører i hele Danmark. Jeg holder kurser og seminarer i alt indenfor frisørbranchen. I 2019 har jeg været igang med at tage en overbygning på min uddannelse hos Keune i Holland. Her har jeg modtaget undervisning i alt indenfor kemi, ingredienser, indholdsstoffer og ja, al viden for frisørnørder. Jeg elsker mit fag og alle dets udfordringer og vil helst altid være den første til at se det nye i vores branche.
Jeg glæder mig til at byde jer alle velkommen ...

     
 
 
 

Michelle, assstent

Jeg hedder Michelle, er snart 24 år, bor i hus i Vorbasse sammen med min kæreste. Jeg har den 4 årige frisøruddannelse, som jeg har taget i Vorbasse, hos Majbrit. Jeg blev udlært i 2017 og ved med sikkerhed at jeg er landet på den rette hylde. Jeg brænder for mit kreative fag. Udover mit frisørarbejde har jeg taget et neglekursus hos CND og jeg tilbyder også CND shellak i salonen i Vorbasse, hvor jeg primært hører til. Jeg glæder mig til at byde jer alle velkommen.

     

 

Mie, daglig leder i 

Extreme Hair Brørup

Jeg hedder Mie og det er mig der står for butikken i Brørup. Jeg er fra 1995 og bor i Kolding. Jeg er tosset med vores fantastiske fag og står altid klar med nye friske ideer. Udover frisørarbejdet tilbyder jeg single eyelash extensions Jeg glæder mig at give jer en god oplevelse hos os.

     
 
 
 
 
 

Karoline, elev         

jeg er 18 år gammel og elev. Jeg startede min uddannelse i August 2018. Jeg er mest i salonen i Vorbasse men hjælper også til i Brørup, når der er brug for det. Jeg har fået en super start på min uddannelse og er godt igang med de fleste behandlinger, så book også gerne tid hos mig. Udover frisørarbejdet tilbyder jeg spraytan men kun i salonen i Vorbasse. Håber vi ses. 
 

Pernille, elev

Hej, jeg hedder Pernille, jeg er fra 1989 og er bosat i Vejen,. Jeg hører primært til i salonen i Brørup og kan kalde mig frisørassistent med den 4 årige frisøruddannelse efter 13/11-2019, hvor jeg skal til svendeprøve. Jeg tilbyder alle vores frisørbehandlinger og glæder mig til at betjene jer.

     


Hos Extreme Hair har vi fokus på kvalitet, kreativitet og hyggelige omgivelser. 

Extreme Hair er en salon for ALLE aldre, mænd som kvinder. Uanset, om man er til det rolige klassiske hår eller det med lidt mere gang i, så skaber vi noget i fællesskab.

Vi er altid opdateret på hvad der rør sig indenfor hårmode, så vi kan give dig den bedste service, råd og vejledning.

Vi "laver" alle slags hår, lige fra det naturlige look til det mere extreme og noget lige midt i mellem. Det er vigtigt for os at du føler sig godt tilpas med dit nye hår.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Majbrit, Mie, Michelle, Karoline og Pernille

 

Book en tid online her:

 

Vorbasse: 75 33 65 00


Brørup: 75 38 18 18

   
  
Extreme Hair | Østergade 21A, 6623 Vorbasse  | Tlf.: 75336500